MOL Liga

Hodos László a Csíkszereda új igazgatója

Pénteken mutatták be a sajtó képviselőinek a MOL Ligában szereplő HSC Csíkszereda új vezetőjét, aki bobosként részt vett az 1992-es téli olimpián.

"Felszállt a fehér füst", ismét van igazgatója a HSC Csíkszeredának. Pénteken sajtótájékoztatón mutatta be Csiki András, Hargita megyei sportigazgató és Cseke Szilárd, a Csíkszeredai Sportklub ideiglenes vezetője Hodos Lászlót, a klub új elnökét - számolt be a klub honlapja.

Mint ismert, Cseke Szilárd Horváth László felmondását követően vállalta ideiglenesen a klubigazgatói teendőket, de az egyesület kereste a megfelelő utódot. Hodos László egyáltalán nem ismeretlen név Erdély és Románia sportjában, hiszen bobosként részt vett az 1992-es albertville-i téli olimpián, sőt, 2006 és 2010 között egyszer már dolgozott a klubnál, akkor erőnléti edzőként. Most a Román Bob- és Szánkó Szövetség technikai igazgatói posztját hagyta ott a HSC kedvéért.

"A Sport Club valamikor az egyik leghíresebb egyesület volt az országban, mind a hoki, mind a többi téli sport szempontjából - hangsúlyozta bemutatásakor Hodos. - Pontosságot és megbízhatóságot várok el a munkatársaimtól, hogy szívvel-lélekkel élesszük együtt fel a klubot."