Kecskemét

Valami most nem működik Diósgyőrben, amit ki kell használnunk - Horváth Ferenc

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén a Kecskemét a Diósgyőrt fogadja. Horváth Ferenc, a KTE edzője a Diósgyőrt jó csapatnak tartja, de reményei szerint rengeteg kecskeméti szurkoló előtt találhatják meg gyenge pontjaikat.

"Nem feltétlenül nekem szólt ez, én inkább azt mondanám, hogy az eredményeknek. Egyre jobb közösség kezd kialakulni és összekovácsolódni és négy győzelem után természetesen a hangulatra sem lehet panasz"- mondta a tréner a klub honlapjának arról, hogy a Siófok elleni siker után őt ünnepelték a játékosok. Az élvonalban újonc edzővel zsinórban négy meccset nyert a KTE-Phoenix Mecano.

Horváth Ferenc a találkozó után arról beszélt, nem volt elégedett a tempóval. "Nem a futással és az akarással volt gondom, hanem a labda sebességével. Nem úgy futott, ahogy kellett volna, de hozzáteszem visszanéztem a mérkőzést és a Siófok játéka is igen kellemetlen volt. Nem sok csapat tud látványosan nyerni ott, de pozitív, hogy mi mindent megtettünk a győzelemért. Tényleg egyedül a labda sebességével nem voltam megelégedve."

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/otp-bank-liga-nb-i-2012-2013/1252489 


A Kecskemét pénteken Diósgyőrbe látogat. "Megnéztem őket, jó csapatról van szó, főleg ha hagyják őket játszatni ilyen játékosokkal. Valami most éppen nem működik náluk, nekünk azt kell megtalálni mivel foghatjuk meg őket. Nagyon remélem én is és a csapat is, hogy erre minél több kecskeméti szurkoló előtt kerülhet sor. A diósgyőriek mindig szép számmal képviselik magukat, nagyon fontos lenne ennek megfelelően a mieink támogatása."