Európa Liga

Hajnal perceket kapott, csalódást okozott a Stuttgart

Három fordulót követően csak két ponttal áll a Stuttgart, amely ezúttal gól nélküli döntetlenre végzett otthon a Köbenhavn ellen a labdarúgó Európa Liga E-csoportjában.

Az éllovas Steaua a második Moldét fogadta és az első félidőben két góllal terhelte hálóját. A 30. percben Raul Rusescu 20 méterről tüzelt, a labda felpattant egy védőn, Chiricheş pedig 13 méterről, akrobatikus mozdulattal a bal sarokba ollózta (1-0). Két perccel később Latovlevici balról, távolról, erőből lőtt a kapu elé, Rusescu követte az akciót, belebökött labdába, ami a rövid sarokban kötött ki (2-0). A románok a szünet után megőrizték kétgólos előnyüket és továbbra is vezetik a csoportot.


Sakai

Hajnal Tamás a Stuttgart cseréi között foglalt helyet a Köbenhavn elleni hazai meccsen. A német csapat az első félidőben jókora csalódást okozott, ötlettelen játékot nyújtott a dánok ellen. A második játékrész sem hozott változást, a 84. percben Hajnal csereként jutott szóhoz, de nem tudott segíteni a Stuttgarton, amely három fordulót követően továbbra is nyeretlen, két ponttal áll.

Európa Liga
E csoport, 3. forduló
Steaua Bucuresti-Molde 2-0 (2-0)
Gól: Chiriches (30.), Rusescu (32.)
 
VfB Stuttgart-FC Köbenhavn 0-0
 
Az állás: 1. Steaua Bucuresti 7 pont, 2. Köbenhavn 4, 3. Molde 3, , 4. VfB Stuttgart 2.