Botrány

Nemi szervének mutogatásával vádolják - perelheti csapatát Quaresma

Napjaink egyik legjobb technikai képzettséggel rendelkező labdarúgója ezúttal sem játéka miatt került a címlapokra. Ricardo Quaresma kikerült a pixisből klubcsapatánál, jelenleg ráadásul a Besiktas elnökségének egyik tagjával áll harcban.

Az eset még a nyári átigazolási időszakra nyúlik vissza. A pénzügyi problémákkal rendelkező török csapat akkor több játékosától, Simao Sabrosától, Egemen Korkmaztól és Fabian Ernsttől is megvált, azért, hogy egyensúlyba helyezze költségvetését. Quaresmát felszólították arra, hogy módosítsák szerződését, vagy távozzon, ő pedig belement abba, hogy 3,75 millió eurós éves fizetését 3 millióra csökkentsék.

Ricardo Quaresmát súlyos vádakkal illették

Azonban úgy látszik ez sem volt elég. A játékos ellen egészen elképesztőnek hangzó vádakat hozott fel Ahmed Nur Cebi, a Besiktas elnökségének egyik tagja. A Trabzonspor elleni 1-1-re végződött mérkőzést követően az elnökségi tag azt állította, hogy a játékos mellőzésének nem pénzügyi okai voltak és vannak. Elmondása szerint Quaresma egy alkalommal nemi szervét mutogatta a klub egyik női alkalmazottjának, továbbá levizelte az együttes szertárosait.

A 29 esztendős játékost - aki azt mondja, hogy az egész azért van, mert minden áron meg akarnak tőle szabadulni - értelemszerűen felháborították a vádak, s éppen perelni készül jelenlegi kenyéradóját. Kérdés, hogy meddig nevezhető jelenleginek. 

Quaresma legszebb megmozdulásai a Besiktasban