NB I

Hajdúch a fordulópontokon többször mentett bravúrral - Prukner

A Kaposvár hazai pályán biztos, 3-0-s sikert aratott a Siófok ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.

A találkozót követően a két szakvezető az sonline.hu-nak nyilatkozott.

Prukner László: "Mindkét csapatnak élet-halál kérdése volt a mérkőzés. Valóban voltak problémáink, de azokból a játékosokból kell csapatot építeni, akik rendelkezésre állnak. Örülök, hogy azok a játékosok, aki eddig epizódszerepet kaptak, most bizonyítani tudtak. Voltak kiemelkedő teljesítmények, de nem akarok kiemelni senkit. A mérkőzés közelebb hozta egymáshoz a labdarúgókat, mert tudtak küzdeni és képesek voltunk átlépni a saját játékunkon. Balázs Benjámin az utóbbi két mérkőzésen remekül játszott, Hajdúch pedig a mérkőzések fordulópontjaiban mentett többször bravúrral."

Horváth Károly: "Gondokkal kínlódott a Kaposvár, de meg tudták oldani, így mindekképpen jár a gratuláció. Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet. Megérdemelten nyert  a Kaposvár. Nem tudunk továbblépni, mindig van valami probléma, ami miatt hátrányba kerültünk. A bekapott gól után a győzelemre játszottunk, nem érdekelt minket a döntetlen. Törvényszerű, hogy kinyíltunk hátul és ezt ki tudta használni a Rákóczi."