NB I

A játékunkkal és a teljesítményünkkel elégedett vagyok - Paulo Sousa

Az MTK Budapest hazai pályán 3-2-re legyőzte a Videoton együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Sousa elégedett volt csapatával

A találkozó után a vidi.hu idézte a két vezetőedző nyilatkozatát.

Paulo Sousa: "Jól kezdtük a mérkőzést, az első komolyabb helyzet is előttünk adódott, gólt azonban nem szereztünk belőle. Az MTK viszont egy kisebb védelmi hibánkat követően az első lehetőségét gólra váltotta. Jó intenzitással játszottunk a folytatásban is, bár az első félidő végére kicsit lassabb lett a játékunk. A második 45 percre változtattunk, ami fel is pörgette a játékunkat, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, az első gólunkat mégis egy tizenegyesből sikerült megszereznünk. A végéig hittek a játékosok abban, hogy ezt a meccset is a javunkra tudjuk fordítani, de a helyzeteinket be kell rúgnunk, ebben mindenféleképpen előrébb kell lépnünk. Ezt leszámítva a játékunkkal és a teljesítményünkkel elégedett vagyok, az MTK-nak pedig gratulálok a győzelemhez."
 
Garami József: "A szerencsének is köszönhetően rúgtunk három gólt a mai mérkőzésen. Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban nem tudtunk reagálni a Vidi három védős felállására. Azt gondoltam, hogy lefutott a mérkőzés, amikor egy szép kontra után újabb gólt szereztünk, ám a végeredményt Sándor állította be egy szép lövéssel. Gratulálok a Videotonnak a mutatott játékához."