Sportfogadás

Közel 70 millió forintot ért a svédek egyenlítő találata egy fogadónak

  • Barcsai Róbert

A keddi világbajnoki selejtezők legnagyobb meglepetését minden kétséget kizáróan Svédország okozta azzal, hogy Németország ellen 4-0-s hátrányból sikerült pontot mentenie. A nem mindennapi talpra állás nem csak a sportkedvelőket, de a fogadóirodákat is sokkolta, főleg a svéd Svenskaspelt, ahol egy játékos mintegy 70 millió forintnak megfelelő összeget nyert.

Zlatan Ibrahimovic

Kevesen gondolták volna, hogy Németország képes lesz kiengedni a kezéből a már megnyertnek tűnt Svédország elleni meccset, ám a skandinávok felülírták a papírformát, és 4-0-ról pontot mentettek.

Egy svéd sportfogadó – azon kevesek közül, akik elképzelhetőnek tartották a lehetetlent -  végül hatalmasat kaszált a váratlan eredménnyel. A Bomben nevű játékon ugyanis négy pontos végeredményt is eltalált a szerencsés fogadó (Németország-Svédország, Belgium-Skócia, Olaszország-Dánia, Spanyolország-Franciaország), ezzel pénze 2. 169.326-szorosát, azaz mintegy 70 millió forintot begyűjtve.

Apropó, szerencsés. Ha már itt tartunk, akkor arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a franciák is csak a 94. percben egyenlítettek a spanyolok ellen!

A svéd állami szerencsejáték-szervező oddsmestere annak is utánajárt, hogy hányszoros pénzt ért volna 4-0-nál a 4-4-es tipp: a feltett tét nem kevesebb mint 6500-szorosa ütötte volna a nyertes markát.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1138853