Bulvár

Juhász ex-csapattársa csontrészegen egy benzinkútba hajtott - videó

Az orosz Premjer Ligában szereplő Tyerek Groznij belga középpályása, Jonathan Legear vasárnap reggel csontrészegen belehajtott egy benzinkútba méregdrága Porschéjával.

A nem mindennapi esetet a töltőállomás biztonsági kamerái teljes egészében rögzítették. A 25 éves Legear nyáron az Anderlecht csapatától igazolt át a Terek gárdájához, hétvégén viszont kimenőt kapott munkaadójától. A fiatal középpályás alaposan felöntött a garatra, így eshetett meg vele, hogy állítólag véletlenül összekeverte a féket a gázpedállal. A felvételeken jól látható, hogy lassítás nélkül száguldott bele a benzinkút bolti részébe.

Legear az eset után úgy fogalmazott, hogy csak "kicsit" volt részeg. A balesetben egy 21 éves férfi - aki épp vásárolt - könnyebb sérüléseket szenvedett. A kút üzemeltetőjének beszámolója szerint a futballista mintegy 250-300 ezer euró kárt okozott.

A játékos büntetésre számíthat, belga jelentések szerint mindössze két hétig biztosan nem vezethet. Legear az orosz Tyerek Groznij játékosa, 2010-ben két alkalommal a belga válogatottban is pályára lépett.