NB I

Horváth Ferenc 100 százalékos maradt - nyert a KTE az Eger ellen

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában Debrecenben a Kecskemét 2-0-ra nyert az Eger ellen.

Horváth Ferenc győzelemmel debütált a KTE kispadján az elmúlt hétvégén, a házi góllövő listát vezető Francis Litsingi duplázott a Honvéd ellen. Az Eger ellen is Borszéki áltt a kapuban, a az újonc ezúttal Debrecenben fogadta ellenfelét. A 24. percben öngóllal szerzett vezetést a Kecskemét, Pekár bal oldali beadását Knakal 6 méterről fejelte saját kapujának jobb felső sarkába (0-1). A félidőben egygólos vendégvezetéssel vonultak a csapatok a szünetre.

A 46. percben kecskeméti góllal folytatódott a találkozó: Sós kiugratásával Burgos lépett meg, aki 10 méterről a kapus fölött a kapuba emelt (0-2). A folytatásban az eredmény már nem változott, Horváth Ferenc újabb győzelmet aratott a KTE kispadján.

OTP Bank Liga
10. forduló
Egri FC-Kecskeméti TE 0-2 (0-1)
Debrecen, 300 néző, V: Bognár
gólszerzők: Knakal (24., öngól), Burgos (46.)
sárga lap: Pavicevic (36.), Knakal (37.), Stanislaw (50.), Pisanjuk (53.), Tchami (70.), illetve Sós (54.), Póti (67.)
Eger:Brljak - Preklet, Kovács G., Knakal (Tchami, a szünetben), Balog Zs. - Dobric, Stanislaw, Pavicevic - Németh N. - Vujovic (Hrisztov, 78.), Pisanjuk (Farkas Á., 63.)
Kecskemét:Borszéki - Sós, Póti, Vaskó, Forró - Ramos, Bertus (Patvaros, 86.), Pekár - Jorginho (Salami, 78.), Burgos (Dos Santos, 83.), Litsingi