NB I

Az üres kapuba sem tudtunk betalálni - Artner Tamás

A Haladás hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kaposvár együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati játéknapján.

Az összecsapás után a rakoczifc.hu idézte a két szakvezető nyilatkozatát.

Artner Tamás (Halaldás): "Az első félidőben nem játszottunk jól, de voltak helyzeteink. A szünet után egyszerűen semmi nem jött össze: sokat mentünk, harcoltunk, de még közelről, az üres kapuba sem tudtunk betalálni. A második félidő alapján meg kellett volna nyerni a mérkőzést."

Prukner László (Kaposvár): "Ha nem tudtunk volna ma pontot szerezni, akkor a mérkőzést befolyásoló ítélet lett volna a kiállítás. Nagyot küzdöttünk, a végén Fortuna is mellénk állt, így összességében megérdemeltük az egy pontot. Még úgy is, hogy a hajrában a Haladásnak több nagy helyzete volt, amikor már emberhátrányban voltunk. A mérkőzés előtt azt kértem elsősorban a fiúktól, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a 90 percet. A folytatás előtt nekünk főleg saját magunkat kell rendbe tenni: ki kell alakítanunk az öltözőben azt a kellő motivációt, ami a hátralévő mérkőzéseken sikerre vezethet."