Átigazolás

A Manchester United Lewandowskira is lecsapna

A Borussia Dortmund lengyel támadója nem hosszabbítja meg 2014-ben lejáró szerződését, Kagawához hasonlóan az MU-é lehet.

A Borussia Dortmund lengyel támadója nem hosszabbít

A Manchester United kivetette a hálóját a Borussia Dortmunf támadójára, Robert Lewandowskira. Angol sajtóhírek szerint azért is lehet szüksége a lengyel támadóra Sir Alex Fergusonnak, az MU menedzserének, mert jövő nyáron Nani és Javi Hernandez is távozhat a csapattól. A skót szakember egyik segítője, Mike Phelan ott lesz az Etihad Stadionban szerda este, mivel a Dortmund a Manchester City ellen lép pályára, ez pedig jó alkalom, hogy személyesen szemügyre vegyék Lewandowskit.

A Daily Telegraph értesülései szerint már korábban is ajánlatot tettek a Dortmundnak a csatárért, akkor azonban a német klub elutasította a 20 millió fontos vételárat. Ezután vették meg 22 millió fontért Robin van Persie-t az Arsenaltól. Lewandowski a hírek szerint már világossá tette, hogy nem írja alá 2014-ig tartó szerződésének hosszabbítását, így pedig jövő nyáron ő is Manchesterbe kerülhet, akárcsak egykori csapattársa, a japán Kagawa.