Rali

Győzelemre és címvédésre készül Fazekas Károly

Az X5-ös BMW-vel versenyző Fazekas Károly-Horn Alberttel duó a harmadik páros lehet a magyar bajnokságban, amelyik duplázik.

Bajnoki címvédésre készül a Fazekas Károly-Horn Albert duó

Közel van a bajnoki címvédéshez a Terep-rallye Országos Bajnokság címvédő-listavezető versenyzője, Fazekas Károly. A piros X5-ös BMW-vel versenyző duó a harmadik páros lehet a magyar bajnokság történetében, akik egymást követő években is megszerezték a bajnoki címet.

„Mint mindig, mi most is győzni megyünk! Nem számít az, hogy gyakorlatilag már bajnokok vagyunk, mi azért csináljuk ezt, mert szeretünk versenyezni. Ami a tavalyi versenyt illeti, az nagyon tetszett, és nem csak azért, mert megnyertük és ott lettünk bajnokok, hanem azért is, mert nagyon jók voltak a pályák. S hogy mit üzenünk a nagykállóiaknak? Várjanak minket szeretettel, jövünk!” - Fazekas Károly a haon.hu-nak.

Fontos fejlemény, hogy az Adrenalin Kupa szervezői a profi versenyzők mellett az amatőröknek is lehetőséget kívánnak biztosítani arra, hogy kedvező költségek mellett, akár normál, utcai, négykerék-hajtású járművel is indulhatnak.