NB I

Nem született gól a Kaposvár és az Eger mérkőzésén

Bár egy félidőt emberelőnyben játszott, csak 0-0-s döntetlent játszott az Eger a Kaposvár otthonában az OTP Bank Liga 9. fordulójában.

A két csapat még soha nem játszott egymással az NB I-ben, ezért is lehetett érdekes a Kaposvár-Eger összecsapás. Egy félidő játék után gól ugyan nem született, ám a hazaiak emberhátrányba kerültek. Vrucina buktatta Michael Stanislawot, amiért a játékvezető azonnal a piros lapot mutatta fel a játékosnak.

Az 53. percben Németh Norbert passzolt Vujovicshoz, aki 15 méterről, középről lőtt, de Lubos Hajdúch könnyedén hárított. A hajrában ismét az egykori Honvéd-középpályás kapott egy remek labdát a 16-oson belül, de 14 méterről a kapu jobb felső sarka mellé lőtt. Így maradt a gólnélküli döntetlen.

OTP Bank Liga
9. forduló
Kaposvári Rákóczi-Egri FC 0-0
Kaposvár, 2000 néző, V: Fábián
kiállítva: Vrucina (44.)
sárga lap: Safaric (33.), illetve Vujovic (49.), Dobric (76.)
Kaposvár:Hajdúch - Pavlovic (Haruna, 73.), Hegedűs, Bank, Jánvári - Bőle (Kovács O., 16.), Safaric, Pedro, Balázs B. - Oláh, Vrucina
Eger:Brljak - Balog Zs., Knakal, Kovács G., Piller (Pisanjuk, a szünetben) - Dobric, Pavicevic, Németh N., Stanislaw - Pavlov (Kabele, 56.), Vujovic (Farkas Á., 88.)