Premier League

A Fulham menedzsere ingyen igazolna jó nevű középpályásokat

Martin Jol, a Fulham menedzsere szeretné megerősíteni csapata középpályáját, és elmondása szerint szívesen válogatna a szabadon igazolható játékosok piacáról.

Az ESPN értesülései szerint Nigel Reo-Coker, Thomas Hitzlsperger vagy Owen Hargreaves szerződtetésén gondolkozik a holland szakember, aki nem cáfolta a dolgot.

"Ahogy tudják, néhány hete, amikor Karagunisz esetében ott volt a lehetőség, kihasználtuk. Tavaly volt egy lehetőségünk Diarrával, azt is kihasználtuk. Ha van esélyünk megszerezni egy jó játékost, megtesszük, amit kell" - mondta Martin Jol.

Az említett játékosok közül Reo-Coker legutóbb Bogdán Ádám Boltonjában szerepelt, de a csapat kiesése után a szerződésében lévő záradékot kihasználva nem tartott az együttessel a másodosztályba. Thomas Hitzlsperger a Wolfsburg játékosa volt, de kontraktusát az előző szezon végén felbontották. Owen Hargreavesre a Manchester Citynél nem tartottak igényt júniusban, és bár a Lille-lel, ausztrál és észak-amerikai csapatokkal is hírbe hozták, egyelőre sehova nem írt alá