La Liga

Falcao duplázott, Sevillában nyert az Atlético

Az Atlético Madrid 4-2-re nyert a Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának bepótolt meccsén.

Elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán este Spanyolországban, a Real Betis az Atlético Madridot fogadta. A 3. fordulóból elmaradt meccset bombagóllal nyitotta a sevillai egylet, Agra balról, 22 méterről a hosszú sarokba lőtt (1-0). Három perccel később egyenlített az Atlético, Raúl García passzát Falcao közelről váltotta gólra (1-1). Az első félidő ráadásában Juanfran öngólt vétett, ismét a Betis vezetett (2-1), majd a szünet után megfordította a meccset a fővárosi gárda.

Falcao

A 47. percben Perquis buktatta a 16-oson belül Falcaót, a hazaiak játékosát kiállították, a kolumbiai pedig bevágta a 11-est (2-2). Hat perc múlva pedig Mario Suárez szöglete után Diego Costa vette be a hazaiak hálóját (2-3). A Betisből később Campbellt is kiállították, a hazai csapat kilenc emberrel fejezte be a meccset. A végén Raúl Garcia is betalált, 4-2-re nyertek a vendégek.

Az Atlético Madrid ezzel a sikerrel a második helyre jött fel a tabellán, két pont a hátránya a listavezető Barcelona mögött. A Betis hatodik.

La Liga
3. forduló
Betis-Atlético Madrid 2-4 (2-1)
Gól: Agra (25.), Juanfran (45., öngól), ill. Falcao (28., 48. - a másodikat 11-esből), Costa (54.), Raúl Garcia (90.)
Kiállítva: Perquis (47., Betis), Campbell (78., Betis)
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1259991