Bundesliga

A Dortmund edzője egy kevésbé látványos meccsnek jobban örült volna

Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője csalódottan nyilatkozott, miután csapata kedden 3-3-as döntetlent játszott az Eintracht Frankfurt vendégeként a Bundesliga 5. fordulójában.

"Megérdemelt döntetlen volt egy nagyon látványos mérkőzésen, de azért jóval látványosabbra sikerült, mint szerettük volna" - utalt a címvédő edzője arra, hogy csapata 2-0-ra, majd 3-2-re is vezetett, mégsem tudott győzni az így öt mérkőzés után még mindig veretlen, jelenleg második helyezett újonc ellen.

Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund edzője csapata Eintracht Frankfurt elleni Bundesliga-mérkőzésén 2012-ben.

"Ez volt a legjobb Frankfurt, amit én valaha láttam. 2-0-s vezetésnél vasszigorral kellene vigyázni arra, hogy ne dobjuk el, erre most ez történt velünk" - mondta Klopp.

A csapatkapitány, Sebastian Kehl a védekezési hibákat emelte ki, és nagyon bosszús volt: "Elkerülhető gólokat kaptunk. Nyernünk kellett volna. Nagyon idegesítő volt. Nagyon-nagyon idegesítő, hogy ugyanúgy pontokat szórtunk el, mint a hétvégén Hamburgban."

A Dortmund öt meccsből két győzelmet, két döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el, és úgy áll a Bundesliga tabellájának ötödik helyén, hogy közvetlen üldözői mind szerdán este lépnek pályára.