Sportfogadás

Juve-tutiba és Milan-meglepetésbe érdemes fektetni a negyedik fordulóban

  • Barcsai Róbert
megosztom

Ha röviden akarnánk összefoglalni a helyzetet, akkor azt mondanánk, hogy újabb hétvége, újabb Serie A forduló, újabb kiváló párosítások. Szerencsére azonban van lehetőségünk arra is, hogy bővebben kifejtsük a gondolatainkat a fordulót illetően, csapjunk is bele a közepébe!

Juventus öröm

A hét tutija
Juventus-Chievo

Azt gondoljuk, hogy nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a Juventus bombaformában van. A zebrák eddig három bajnokiból hármat megnyertek, ráadásul mindegyiket hendikeppel, sőt, ebből kettőt idegenben. A hétközben lejátszott Chelsea elleni BL-mérkőzésen a csapat azt is bebizonyította, hogy van tartása, hiszen a Juve Londonban 2-0-s hátrányból mentett pontot.

Ezzel szemben a Chievo nincs túl könnyű helyzetben, mert bár a nyitányon legyőzték a Bologna gárdáját, azóta a Parma és a Lazio is hendikeppel verte a veronaiakat.

Az egyetlen dolog, ami talán kétséget ébreszthet a fogadókban az nem más, mint az egymás elleni mérleg. A két együttes utolsó négy egymás elleni találkozója ugyanis remivel zárult, viszont mi most mégis arra fogadunk, hogy ezt a sorozatot a Juventus szakítja meg.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1287002 

 

Juventus-Chievo
Hathárom-tipp: Juventus
Iroda: Betfair @1.36
Iroda: Pinnacle @1.35
Iroda: Unibet @1.34

A hét lutrija
Udinese-Milan

Szombaton délután Udinében kétség kívül két formán kívüli együttes csap majd össze, ahol szerintünk a hazaiak okozhatnak némi meglepetést. Nem véletlen, ugyanis az udineiek mélyen alul vannak értékelve, hiszen igaz, hogy eddig csak egy pontot gyűjtöttek, de őszintén szólva rendkívül nehéz sorsolása volt a csapatnak (Fiorentina, Juventus, majd Siena idegenben). A Siena elleni utolsó bajnokin már látszott a csapaton, hogy kezdenek belejönni, ugyanakkor hiába vezettek 2-0-ra, a vége 2-2 lett.

A másik oldalon ha lehet, sokkal nagyobb a gond, hiszen a Milan eddigi gyászos teljesítménye (illetve a meggyengült keret) miatt már a szurkolók is elfordultak a csapattól, amelyen az sem segített, hogy a milánóiak hétközben hazai pályán remiztek az Anderlechttel.

Mindezen szempontok figyelembevételével szerintünk kissé irreális, hogy a hazaiakra hármas oddsot kínálna az irodák, így még az 1x-et is jó szorzón tudjuk venni.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1287006 

 

Udinese-Milan
Hathárom-tipp: Udinese vagy döntetlen
Iroda: Bet365 @1.53
Iroda: Bwin @1.53
Iroda: Unibet @1.50

A hét gólszerzője
Stevan Jovetics

Hasonlóan az előző fordulóhoz, ezúttal is Stevan Jovetics mellett tesszük le a voksunkat, már ami a heti gólszerzős fogadásunkat illeti. Nem véletlen, ugyanis a csatár továbbra is kiválóan teljesít, immár négy bajnoki gólnál jár, ráadásul az előző fordulóban a Catania ellen is betalált. Mivel a Parma védelem eddig nem remekel, ezért úgy gondoljuk, hogy érdemes lehet a montenegrói játékos góljára fogadni.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1287004 

 

Parma-Fiorentina
Hathárom-tipp: Jovetics gólt szerez
Iroda: Bet365 @2.88
Iroda: Bwin @2.00
Iroda: PartyBets @2.00

Heti gólleső
Cagliari-Roma

A heti overes tippünk kiválasztásával ezúttal sincs problémánk, hiszen ismét játszik a Roma. A fővárosiak összes idei bajnokija overrel végződött, sőt, a három mérkőzésen összesen 13 találat született, ami olasz viszonylatban bizony nem kevés. Mindemellett a Cagliari eddigi három mérkőzésén csak egyszer nem tudott gólt szerezni, ugyanakkor kétszer mindkét fél betalált. A tippet tovább erősíti az egymás elleni mérleg, hiszen a két fél utolsó nyolc mérkőzése egyaránt overrel végződött, így tehát egyértelmű, hogy mire is kell fogadnunk.

  • http://www.hatharom.com/livescore/event/1286999 

 

Cagliari-Roma
Hathárom-tipp: Összes gólok száma – Over 2.5
Iroda: Pinnacle @1.62
Iroda: Betfair @1.59
Iroda: Bet365 @1.57

 

megosztom