NB I

Szivics szerint vesztes csapata sokkal jobb volt

A Diósgyőr Bacsa Patrik korai góljával 1-0-ra legyőzte a Paksot az OTP Bank Liga 8. fordulójában. A két csapat vezetőedzői a Sport Tv műsorában értékelték tanítványaik teljesítményét.

Sisa Tibor, a hazaiak mestere nem volt teljesen elégedett a játékkal, de a három pontnak természetesen örült: "A csapat érdeme a győzelem, és ilyen győzelmek kellenek, hogy összeérjen a csapat. Egyetlen cserém sem volt előre, de megoldottuk. Mi rúgtunk gólt, az ellenfél pedig nem, így megérdemelt a győzelmünk. Vannak dolgok, amiben előre kell lépnünk, de van olyan mérkőzés, amikor küzdeni kell és így lehet megszerezni a sikert."

A Paks vezetőedzője, Tomiszlav Szivics szerint már látszik a keze nyoma csapata játékán, de lesznek még jobbak is: "Szépen hangzik, hogy pariban voltunk, de szerintem sokkal jobbak voltunk. Nálunk volt többet a labda, szebben játszottunk. Van ilyen, amikor nem jön egy pont sem, de ez vissza fog még jönni, a csapatom dicséretet érdemel, jól játszott. Nem volt sok helyzetünk, de ahhoz képest, hogy 15 napja dolgozunk együtt, már léptünk előre. Szerintem kiszolgáltuk a közönségünket egy nagy iramú mérkőzésen, és idővel a ziccerek is jönni fognak."