NB I

Rudolf maga kérte, hogy a Paks ellen ne szerepeljen

Az NB I 8. fordulójának pénteki játéknapján a Diósgyőr a Paksot fogadja, amely Tomiszlav Szivics kinevezése óta mind a két mérkőzését megnyerte. A DVTK-ban ugyanakkor biztosan nem fog játszani a nemrég szerződtetett válogatott csatár, Rudolf Gergely.

"Ugyanolyan harcos felfogásban kell futballoznunk, mint legutóbb, a Videoton ellen. Az egységes és fegyelmezett csapatmunka hozhatja meg a sikert! Ebbe természetesen beletartozik a zárt védekezés és a kombinatív támadójáték is. Ha kellően fel tudunk pörögni, akkor nem féltem a fiúkat, kellemes perceket fognak szerezni szurkolóinknak" - nyilatkozta Sisa Tibor vezetőedző a boon.hu-nak.

A DVTK Székesfehérvárott gólképtelen maradt, azóta viszont már megérkezett Rudolf Gergely játékengedélye. "Rossz hírem van azoknak, akik arra számítottak, hogy a támadó már ott lesz a pályán. Rudolf maga kérte ugyanis, hogy még ne jelöljem se a kezdőcsapatba, se a cserék közé. Elmondása szerint utol akarja érni magát, s úgy gondolja, hogy a jövő hétre kerül olyan állapotba, amikor már tud segíteni a csapaton. Kérését természetesen tiszteletben tartom és abban bízom, hogy a 9. fordulóban már szerepeltethetem."

Rudolfon kívül Luque hasfalsérve miatt nem áll Sisa Tibor rendelkezésére, Gallardo combizomhúzódása, Bogáti pedig térdszalag sérülése miatt került a maródiak listájára, míg Seydi combjával bajlódik.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1252445