Milan

El Shaarawynak hiányzik Gattuso

A 19 éves csatár, Stephan El Shaarawy tavaly nyáron került a Milanhoz a Genoából. A fiatal tehetség elmondta, a PSG-hez távozott Zlatan Ibrahimovics kevésbé fog neki hiányozni, de Gennaro Gattuso annál inkább.

"Sokat tanultam mellette, de Ibrát tudni kellett kezelni, a titok abban rejlett, hogy neki kellett játszani a labdát, máskülönben azonnal elkezdett morogni" - nyilatkozta a legnagyobb olasz sportnapilapnak El Shaarawy.

Az egyiptomi származású csatár a svéd játékossal ellentétben nagyon sajnálja Gennaro Gattuso távozását, aki szerződése lejártával a svájci Sionba igazolt. "Ha valami rosszat csináltam, azonnal összeráncolta a szemöldökét és azt mondta nekem: 'Csak a játékra kell koncentrálnod, érted?'. Hiányozni fog. Amikor megérkeztem a Milanellóba, többen kritizálták a hajviseletem, de ő kiállít a többiek elé és megvédett: "Ha Hamsík, Neymar vagy Cissé így hordhatja a haját, akkor nem értem, ő miért ne tehetné?'. Ezzel az ügy le is volt zárva."

A fiatal tehetség arról is ebszélt, édesapjának köszönheti, hogy nem szaladt el vele a ló, de azt nem tagadta, a lányok sokkal jobban érdeklődnek iránta, amióta élvonalbeli focista. "Amikor a Serie A-ba kerülsz, az erotikus figyelem azonnal megsokszorozódik körülötted. Az nagyon hízelgő."