Honvéd

Nincs szégyenkezni valónk - Marco Rossi

A Honvéd először bukott, a kispesti gárda 2-1-re kikapott otthon az MTK-tól a labdarúgó NB I 6. fordulójának pénteki meccsén.

Első vereségét szenvedte el a Honvéd az élvonalban. A kispestiek mestere, Marco Rossi az első kudarc ellenére megdicsérte játékosait.

Marco Rossi

"A mai találkozón ugyanazt tudom mondani, mint a Ferencváros ellen. A játékosaim nem játszottak jól, de a dicséret megilleti őket, mindent megtettek, hogy győztesen hagyhassák el a játékteret - értékelt Marco Rossi, a Honvéd mestere. - Az ellenfelünk ismét egy jó csapat volt, nagyon gyors játékosokkal, és meglehetősen korszerű taktikával. Nálunk ma hiányzott a szerencse. A csapat végig nyomta a második félidőt, mint a Paks ellen, ott sikerült az egyenlítés, ma ez nem jött össze. Gratulálok a játékosoknak a hozzáállásért! Hogy megtörik-e a lendületünk? Ez jó kérdés. Ma vesztettünk az MTK ellen, amelynek nem véletlen, hogy nincs még veresége az első osztályban. De, ha magunkat nézzük, nincs szégyenkezni valónk, ez volt az első vereségünk. Ha minőségben ezt a játékot tudjuk hozni, amit az elmúlt hetekben láthattunk, akkor nem kell félnünk. De természetesen ezt a teljesítményt tartani kell. Minden ezen múlik."

  • Honvéd - MTK 2012-08-31 19:00:00