Premjer Liga

Komanék 2-0-ás előnyről remiztek az Amkar Perm otthonában - videó

Koman Vladimir együttese, az FK Krasznodar az Amkar Perm csapatához látogatott a Premjer Liga hatodik fordulójában vasárnap kora délután. A hazaiak a nyolcadik, a vendégek a tizedik helyen álltak a tabellán a fordulót megelőzően, s ez a meccsen is tükröződött, mert kiegyenlített összecsapáson 2-2-es döntetlen született.

Koman Vladimir kezdőként lépett pályára a vendégeknél, akik az első féidő közepén előnyhöz jutottak. Egy jobb oldali beadást követően ez egyik védő szerencsétlenül a saját kapujára fejelte a labdát, a kipattanót pedig Movsziszjan passzolta közelről a kapuba lőtte (0-1).

A 25. percben az örmény csatár megduplázta csapata előnyét: a bal oldalon betört a tizenhatoson belülre, majd öt méterről a hosszú sarokba gurított (0-2).

A hazaiaktól eddig keveset lehetett látni, de szinte azonnal válaszoltak a második bekapott gól után. Burmisztrov cselezgetett a büntetőterüelet előterében, majd 14 méterről a bal felső sarokba lőtt (1-2).

A 37. percben aztán egyenlített az Amkar Perm. A vendégek könnyelműen eladták a labdát a saját tizenhatosuk előterében, Rjabokobilenko lecsapott arra, s 25 méterről a kapuba emelt. Szinicin kapus még nem ért vissza kapujához (2-2).

Helyzetek a második félidőben is voltak, de a csapatok az összeset kihagyták. Legközelebb az FK Krasznodar járt a gólhoz, a grúz Amiszulasvili találatát azonban a 60. percben les miatt nem adták meg. A vendégeknél Komant a 76. percben lecserélték.

Premjer Liga
6. forduló, eredmény
Amkar Perm-FK Krasznodar 2-2 (2-2)
Gólszerzők: Burmisztrov (27.), Rjabokobilenko (37.) ill. Movsziszjan (21., 25.)