NB I

A Kaposvár kettős emberhátrányban mentett pontot a Pécs ellen

A Kaposvár kilenc emberrel játszva ért el 1-1-es döntetlent a PMFC ellen az OTP Bank Liga 5. fordulójában.

A PMFC kettős emberelőnyben játszott a Kaposvár ellen

Kaposvárra látogatott a Pécs, amely az előző fordulóban hazai pályán a Debrecennel szemben veszítette el a veretlenségét. Az első fontos esemény a 33. percben történt a Grumiccsal szembeni szabálytalanságért Bankot kiállította a játékvezető és tizenegyest adott a Pécsnek. A büntetőt Wittrédi a kapu jobb oldalába lőtte (0-1). A második félidőben kilenc emberre csökkent a kaposvári létszám: Wittrédi buktatta Vrucinát, aki megütötte a pécsi gólszerzőt, ezért piros lapot kapott. A 93. percben kettős emberhátrányban is egyenlített a hazai csapat: egy szabadrúgás után Harunához került a labda Dibusz öklözése után, ő pedig a kapuba passzolt (1-1). A lefújás előtt még Zejlkovic megkapta második sárgáját, így ő is mehet zuhanyozni, de maradt az 1-1-es döntetlen.

OTP Bank Liga
5. forduló
Kaposvári Rákóczi - PMFC-Matias 1-1 (0-1)
Kaposvár, 2500 néző, V: Farkas Á.
gólszerző: Haruna (92.), illetve Wittrédi (34., 11-esből)
kiállítva: Bank (33.), Vrucina (54.), illetve Zeljkovic (93.)
sárga lap: Okuka (62.), Kovács O. (92.), illetve Akassou (12.), Wittrédi (54.), Zeljkovic (89., 93.)
 
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovic - Pedro (Kovács O., 82.), Hegedűs, Safaric (Haruna, 86.), Balázs B. (Bőle, 75.) - Oláh, Vrucina
Pécs: Dibusz - Fodor, Causic, Krejci, Zeljkovic - Bodnár, Uzoma, Akassou, Wittrédi (Szatmári, 57.) - Okoronkwo (Harsányi, 70.), Grumic (Horváth Zs., 45.)