Európa Liga

Megtapsoltak minket a török szurkolók - Paulo Sousa

Nem került hátrányba a Videoton a Trabzonspor otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező 4. fordulós párharcának első, csütörtöki mérkőzésén. Gól nélküli döntetlenre zártak.

Habár féltették a Videotont a trabzoni mérkőzéstől, végül gond nélkül úszta meg a kirándulást a fehérvári gárda. A török csapatnak nem volt komoly helyzete, Paulo Sousa együttese értékes eredménnyel távozott.

Paulo Sousa

"A legfontosabb az volt a mai mérkőzésen, hogy azokat a területeket, amelyeken veszélyes lehetett volna ránk a Trabzonspor, lezárjuk előlük - mondta Sousa a mérkőzés után a vidi.hu-nak. - Ezt a csapat nagyon fegyelmezett játékkal meg is oldotta. Kitűnő csapat ellen játszottunk olyan jól, hogy a mérkőzést követően az ő szurkolóik is megtapsolták teljesítményünket. Sikerült kapott gól nélkül befejeznünk a találkozót, vagyis csatáraik nem találtak be a hálónkba. Talán emiatt is - a hírek szerint - egy újabb csatár szerződtetését vette fontolóra a Trabzonspor. A kiszemelt játékos vételára - sajtóhírek szerint - 6 millió euró, ugyanakkor azt gondolom, hogy a mi két csatárunk teljesítménye, tudása és munkája ennél az összegnél sokkal sokkal többet ér a Videoton FC számára."

  • Trabzonspor - Videoton 2012-08-23 19:55:00