Tenisz

Djokovics agya elborult az olimpia végén, ütőket fűrészelt

A korábbi kiváló kosárlabdázó, a Szerb Olimpiai Bizottság jelenlegi elnöke, Vlade Divac szerint Novak Djokovics szétfűrészelte ütőit, miután kikapott Juan Martin del Potrótól a londoni olimpia tenisztornájának bronzmérkőzésén.

Djokovics állítólag nagyon szeretett volna érmet nyerni az olimpián, noha Szerbiában a játékok vége óta már sokan piszkálták azzal, hogy nem tett meg ezért mindent. A legjobb négy között a későbbi győztes Andy Murraytől, a harmadik helyért rendezett mérkőzésen pedig Juan Martin del Potrótól kapott ki.

Novak Djokovics a Roland Garroson 2012-ben.

"Az utolsó meccs után szétfűrészelte az összes ütőjét dühében" - mondta róla Vlade Divac, a Szerb Olimpiai Bizottság elnöke. "Senkit nem láttam még így küzdeni Szerbiáért és egy éremért."

A korábbi nagyszerű kosaras Djokovics mellett Milorad Csaviccsal is elégedett volt, aki a 100 méteres pillangóúszás pekingi ezüstérmeseként ezúttal szintén nem tudott érmet szerezni: "Nincs miért hibáztatni őket, mindent kiadtak magukból, és közel voltak a sikerhez. Novak bocsánatot kért, amiért nem nyert, de mondtam neki, hogy ez felesleges, ő egy igazi bajnok, és mindig az is marad."