NB I

Módos Pétert levette a lábáról a pécsi közönség

A szombati Pécs-Debrecen (2-3) bajnoki mérkőzés előtt a londoni olimpián a kötöttfogású birkózók 55 kg-os súlycsoportjában bronzérmes Módos Pétert köszöntötték.

"Eljátszották a tiszteletemre a himnuszt, elmondhatatlanul jó érzés volt. Vastapsot kaptam abban a városban, ahol korábban tanultam. Szép estét szereztek nekem a pécsiek. Köszönöm!" – idézi a pmfc.hu Módos Pétert, aki sokat nem pihent London után, hiszen már megkezdte az edzéseket.

"Nincs idő lazsálni. A londoni olimpia egy fontos állomás volt. Mostantól minden erőmmel azon leszek, hogy kijussak a riói játékokra, és onnan egy fényesebb éremmel térjek haza" – tette hozzá Módos, aki a PMFC-MATIAS összecsapását is elemezte egy kicsit.

"Jól játszottak a fiúk, egészen a hajráig vezettek, és a végén fordított a Loki. Úgy éreztem magam a lelátón, mint amikor 2 másodperccel a vége előtt megpörget az ellenfél, és elvesztem a meccset. Sajnálom a srácokat, egyben sok sikert kívánok nekik. Pécs – és Baranya – megérdemli, hogy jó focicsapata legyen".