Átigazolás

Magyar származású csatárt venne a Videoton EL-ellenfele

A Marca értesülései a Premier League-ben szereplő Swansea City után a Videoton Európa Liga-ellenfele, a török Trabzonspor is ajánlatot nyújtott be a Getafe magyar származású támadója, Nicolás Fedor, vagyis Miku megszerzéséért.

Nicolas Fedor Törökorszában folytathatja? - Fotó: que.es

Bár az anyagiakban közel sem dúskáló madridi klubnál megfogalmazták, hogy augusztus 31-ig három játékostól megválnak, a trabzoniak által kínált 4 millió eurós összegre nem bólintottak rá. Ángel Torres, a Getafe elnöke 8 millió euró alatt semmiképpen sem válna meg a venezuelai gólvágótól, aki édesapja révén magyar gyökerekkel is rendelkezik.

A Trabzonspor egyelőre nem nyújtott be újabb ajánlatot, ahogyan néhány hónapja a Swansea City sem. Amint arról korábban beszámoltunk, a walesi klub júliusban 3 millió eurót fizetett volna a 26 esztendős játékosért, aki 36 mérkőzésen szerepelt Venezuela nemzeti csapatában. Azóta Michael Laudrup együttese Joe Allan eladásával 19 millió euróval gazdagodott, vagyis elképzelhető, hogy ismét megpróbálkozik Miku átigazolásával. Ugyanakkor a Videoton elleni Európa Liga-selejtezőkre készülő törökök is akcióba léphetnek az elkövetkező napokban.