NB I

Külső segítség is kellett a Győrnek a győzelemhez - Prukner László

  • Magyar foci, NB I, győr, kaposvár,

A legutóbbi szezonban bronzérmes Győr hazai környezetben 2-1-re nyert a Kaposvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel megszerezte első győzelmét a szezonban.

Habár a találkozó nagy részében a vendégek uralták a játékot, a hajrában szerzett két góljának köszönhetően otthon tudta tartani a három pontot a Győr együttese.

"Nem játszottunk jól. Ám a csapat megmutatta megint, hogy mennyire akarja a sikert. Amelyik csapat ennyire vágyik a győzelemre, az előbb-utóbb eléri a célját. Ez játékban nem mutatkozott meg annyira, de ilyen szériában vagyunk. Próbáltuk a csapatot úgy forgatni, hogy még nagyobb nyomást tudjunk gyakorolni, azt gondolom nagyjából ez sikerült is. A Kaposvár ezt már nem bírta el, ennek köszönhető a két gólunk." - mondta Pintér Attila, a győriek vezetőedzője a lefújás után a Sport Tv-nek.
 
Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője szerint a játékvezetők a hazaikkal voltak."Nem adtak fél pontot sem a jó játékért. Győzelmet érdemeltünk volna, de magunkat vertük meg. Külső segítség is kellett a vereséghez, olyan pontrúgásokat kapott az ellenfél, ami nem volt az, olyanok maradhattak pályán, akiket ki kellett volna állítani. Mindent megtettünk, fölényben játszottunk, nem érdemeltünk vereséget".