Magyar foci

László kapott egy kis ingyenreklámot - Paulo Sousa

Nem kellett sokat várni a László kontra Sousa ügy legújabb fejezetére. Azok után, hogy a magyar tréner fényképes bizonyítékkal igazolta, hogy személyesen is ismeri a portugál szakembert, az újabb közleményt adott ki csapata honlapján.

Mint ismert, a litván szövetségi kapitányi posztot betöltő László Csaba a Sport Televízió Harmadik félidő című műsorában azt állította, hogy személyesen is ismeri a Videoton szakvezetőjét, sőt már-már baráti kapcsolatban állnak egymással. 

Erre reagálva Paulo Sousa meghazudtolta Lászlót, a vidi.hu-n kiadott közleményében azt állította, hogy soha nem látta a magyar kollégát és nem érti, miért formál munkájáról véleményt. 

Ezt továbbfűzve László egy fényképet jelentetett meg az nb1.hu honlapon, ahol egy angliai tanfolyam során "csoporttársak" voltak Sousával. László ezek mellett feljelentette Sousát becsületsértésért az UEFA-nál. A fehérváriak szakvezetője szerint ez az egész ügy csak reklámfogás. 

"Láttam és olvastam, hogy László Csaba elküldött egy fotót egy hírportálnak, amivel azt akarja bizonyítani, hogy nem állított valótlant, és ismer engem. Nos, az, hogy mindketten részt vettünk egy konferencián, nem jelenti azt, hogy jól ismerjük egymást személyesen. Egyébként, hangsúlyozom, tegnap azt nyilatkoztam: nem emlékszem, hogy valaha találkoztam volna vele, mert semmiféle hatást nem gyakorolt rám. Részemről ezzel lezártnak tekintem az ügyet, de megjegyzem, László elérte a célját: kapott egy kis ingyenreklámot" - olvasható a vidi.hu-n.