Átigazolás

A Hoffenheimbe távozik a Real Madrid csatára - videó

Megegyezésre jutott a Real Madrid és a német Hoffenheim csapata a spanyolok ígéretes csatárának Németországba igazolásáról. A 22 éves támadó eddig két alkalommal szerepelt a királyi együttes első csapatában, és mindkét alkalommal gólt is szerzett.

A Hoffenheimbe igazolt a Real Madrid Castilla 22 éves csatára, Joselu. A tranzakció anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, de az biztos, hogy a királyi klub visszavásárlási joggal adta el támadóját. Az U19-es, U20 és U21-es spanyol korosztályos válogatottat is megjáró tehetség voltaképpen szülőföldjére tért vissza, ugyanis Stuttgartban született, ahol tíz éves koráig élt.

Eddig két alkalommal szerepelt a blancók első csapatában; még a 2010/2011-es idényben, az Almería elleni meccsen mutatkozott be Karim Benzema cseréjeként, s egyből gólt is szerzett. A következő idényben a Király-kupában lépett pályára, szintén a francia helyett, s a Ponferradina elleni, végül 5-1-re megnyert visszavágón talált be.

Az elmúlt két idényben a Castilla legnagyobb gólszórója volt, 36-36 bajnokin 14, majd a legutóbbi idényben 26 alkalommal járt túl az ellenfél kapusának eszén. Nézzük meg tavalyi összes gólját!