Európa Liga

Husztiék nagyon jó, Kötelesék és Dzsudzsákék közepes, Lovrencsicsék rossz helyzetben

Felemás eredményeket hozott a magyar légiósok számára az Európa Liga harmadik selejtezőkörének első fordulója. Az európai nagycsapatok közül az olasz Inter simán, az angol Liverpool egy góllal nyert idegenben, a spanyol Athletic Bilbao győzött, de gólt kapott hazai pályán.

A Hannoverben Huszti Szabolcs a kezdőcsapatban kapott helyet, és az 57. percig a pályán is volt a középpályás, akinek csapata 3-0-ra győzött idegenben, ezzel szinte el is döntött minden kérdést az ír St. Patricks ellen.

Köteles László állt a hazai pályán kezdő Genk kapujában, amelybe egyszer betalált a kazah Aktobe, így a vendégek a belga együttes 2-1-es győzelme ellenére sem kerültek behozhatatlan hátrányba.

Dzsudzsák Balázs is végig a pályán volt a Dinamo Moszkvában, amely a hosszabbításban szerzett Kokorin-góllal 2-2es döntetlent ért el a Dundee United otthonában, így biztató helyzetből várhatja a jövő heti visszavágót.

Lovrencsics Gergő szintén egy egész mérkőzést kapott a lengyel Lech Poznanban, amely azonban 3-0-s vereséget szenvedett a svéd AIK otthonában, így komoly hátrányba került.