Átigazolás

Benajun a Fulhamhez tart

A Sky Sports értesülései szerint Josszi Benajun továbbra is Londonban marad, ám az angol fővároson belül ismét csapatot válthat. A Bajnokok Ligája-győztes Chelsea izraeli válogatott középpályás a legutóbbi szezont kölcsönben, az Arsenalnál töltötte, következő állomáshelye pedig a Martin Jol irányította Fulham lehet.

Benajun szinte biztosan távozik a Chelsea-től - Fotó: arsenalfc-news.co.uk

A 32 esztendős játékos Eden Hazard, Marko Marin és Oscar érkezésével feleslegessé vált a Premier League-ben szereplő Chelsea-nél, Roberto Di Matteo terveiben minden bizonnyal nem szerepel a rutinos irányító. Ellentétben Martin Jollal, a Fulham menedzserével, aki szívesen meghívná a "szomszédba" a 88-szoros válogatott labdarúgót.

A hírek szerint, a 2010-ben Európa Liga-döntős gárda egyelőre kölcsönszerződést kötne Benajunnal, később azonban végleg megvásárolná őt a londoni Kékektől. A holland szakember a távozó Danny Murphy-t pótolná az Angliában a West Ham United színeiben debütáló izraelivel. A "Dimona gyémántja" becenévre hallgató játékos iránt más európai klubok is érdeklődnek, így a következő szezont szinte biztosan nem a Chelsea-nél tölti.