Átigazolás

Öt angol klub verseng Lewandowskiért

Sztárcsapatok sora érdeklődik Robert Lewandowski iránt. A Borussia Dortmund lengyel csatárát az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City és a Tottenham vinné.

Lewandowski ügynöke szerint a Chelsea 13 millió fontot ajánlott a Dortmundnak a lengyel csatárért, ám a német klub nemet mondott az angoloknak. A 23 éves támadó pazar szezont tudhat maga mögött, 22 találatot szerzett a Bundesligában, csapatával pedig bajnoki címet ünnepelhetett. Lewandowski a júniusi Európa-bajnokságon is jól kezdett, gólt szerzett a görögök elleni első meccsen, ám a lengyel válogatott végül nem jutott tovább csoportjából.

Robert Lewandowski

"Nem hivatalos ajánlatokat kaptunk számos angol csapattól - vallotta be Lewandowski ügynöke, Maik Barthel a goal.comnak. - Tiszteletben tartjuk a Dortmunddal kötött szerződésünket, ezért nem akarunk mindenféle spekulációk részese lenni. Annyi biztos, 13 millió font nem megfelelő ajánlat."

A Chelsea mellett a Manchester United régóta érdeklődik Lewandowski iránt és az Arsenal, a Tottenham és a Manchester City is figyeli a helyzetet.