NBA

Újabb jelek utalnak a csodairányító távozására?

  • Barcsai Róbert

Raymond Felton ismét New Yorkban pattogtat, hiszen a New York Knicks egy csere keretén belül megszerezte őt, ez pedig egyértelműen arra utal, hogy a csodairányítónak kikiáltott Jeremy Lin távozhat a csapattól.

Raymond Felton

Amint arról beszámoltunk, a Houston Rockets egy igen komoly ajánlatot tett a szabadügynök Jeremy Linnek, így a New York Knicks számára gondot okozhat a csodairányító megtartása.

Nem sokkal az ajánlattételt követően a Knicks egy csere keretében megszerezte Raymond Feltont, a csapat korábbi irányítóját, aki egy rövid túra után térhet vissza New Yorkba. A csere során a visszatérő Felton mellett a Knicks megkapta a veterán Kurt Thomast is, az ellenérték pedig Jared Jeffries és Dan Gadzuric volt, valamint két játékjog, méghozzá Kosztasz Papanikolaué és Georgiosz Printeziszé, amelyekkel a továbbiak során a Portland Trail Blazers rendelkezik majd.

Mivel Felton alapvetően irányító poszton bevethető, így adódik a kérdés, hogy vajon mi értelme lenne annak, ha a korábban megszerzett Jason Kidd mellett még Jeremy Lin is hosszabbítana?