NBA

Erősen átalakul a Dallas Mavericks kerete

Azok után, hogy a tavalyi bajnok Dallas Mavericks lemaradt Deron Williamsről, sőt nagyon úgy néz ki, hogy már a Dwight Howardért folytatott harcokból is kiszállt, néhány fontos változtatást eszközölt a keretében.

Elton Brand

Izgalmas napokat élhetnek át a Dallas Mavericks szurkolói, ugyanis a tavalyi bajnok több fontos igazolást is végrehajtott.

A csapat pár nappal korábban egy sign-and-trade ügylet keretén belül Ian Mahinmiért cserébe megszerezte az Indiana Pacers fiatal irányítóját, Darren Collisont, valamint a kiváló kiegészítőt, Dahntay Jonest, ám ezzel korántsem érte be a vezetőség.

Nem rég ugyanis a dallasiak bejelentették, hogy amnesztizálják Brendan Haywoodot, akivel még a 2010-es holtszezonban kötöttek új szerződést.

A változtatások persze itt még nem értek véget, ugyanis a korábban Philadelphiában pattogtató, szintén amnesztizált Elton Brandre szinte egyből lecsapott a tavalyi bajnok. A 33 éves erőcsatár mindenképpen segíthet a Dallason, aki az idei szezonban 11 pontot és 8.3 lepattanót átlagolt.