Magyar Szuperkupa

Veretlenek szeretnénk maradni - Bódi Ádám

  • Szabó Tamás

Hatodik Szuperkupa elsőségéért száll harcba szerda este a Debrecen a Videoton ellen. A Loki 21 éves játékosa, Bódi Ádám a hatharom.hu-nak elmondta, nem éreznek extra nyomást a hibátlan kupamúlt miatt, viszont nem szeretnék megszakítani a tavaly óta gördülő veretlenségi szériájukat.

A Debreceni VSC csapata ünnepli Bódi Ádám (középen) gólját

DVSC-TEVA-Videoton FC
Szuperkupa-mérkőzés
20:15, Székesfehérvár, Sóstói Stadion
TV: m1 (Élő szöveges tudósítás a hathárom.hu-n)

Igazi presztízs párharccá emelkedett a Videoton és a Debrecen versenyfutása. A fehérvári gárda 2011-ben lelökte a bajnoki trónról a Lokit, amely idén vissza vette helyét a dobogó legfelső fokán. Bódi Ádám, a DVSC játékosa szerint a szerda esti Szuperkupa döntő tovább élezheti a két klub közötti rivalizálást.

"A Debrecen az elmúlt tíz évben végig az élmezőnyben teljesített, a Videoton pedig nemrégiben zárkózott fel - monda Bódi a hathárom.hu-nak. - A legutóbbi két idényben szoros meccseket játszottunk, úgy vélem, ez az idén sem lesz másképp. A Szuperkupa döntőben még egyik csapat sem lesz csúcsformában, idény eleji állapotról beszélhetünk, ettől függetlenül kizárólag a győzelemre koncentrálunk."

A Loki története során ötször szerepelt a Szuper Kupa döntőjében, és rendre elhódította a trófeát.

"Nem érzem, hogy extra teher lenne a csapaton a makulátlan kupamúlt miatt - folytatta Bódi. - Természetesen nem szeretnénk hibázni, és a tavaly óta futó veretlenségi szériánkat is jó lenne minél tovább megőrizni. Az első perctől kezdve készen kell állnunk!"

Az idény eleji formáról szólva Bódi hozzátette, a Szuperkupa döntő előtt két mérkőzésen lépett pályára nyáron, és egyelőre nem érzi száz százalékos erőállapotban magát.

"Eddig két mérkőzésen játszottam, és az első meccsen komoly terhelést kaptam - fogalmazott Bódi. - Fáradtnak éreztem magam, nem úgy mozogtak a lábaim, mint általában. A második találkozón már jobban ment, bízom benne, hogy szerda este tovább tudunk javulni a csapattal."

A 21 éves középpályás a tavalyi idényben remek teljesítményt nyújtott, felkeltette néhány külföldi gárda érdeklődését. Menedzsere, Vörösbaranyi József korábban elmondta, a Bódi akár már ezen a nyáron klubot válthat.

"Konkrét ajánlatot még egyetlen csapattól sem kaptunk, de elég hosszú az átigazolási időszak - mondta Bódi. - Egyértelműen nem jelenthetem ki, hogy a Lokinál maradok, viszont azt sem, hogy távozni fogok. Nem tudom mit tartogat a jövő, bármi megtörténhet."

A 20:15-kor kezdődő mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n, valamint helyszíni videóriportokat is láthattok a találkozót követően a Hathárom TV jóvoltából.

  • Debrecen - Videoton 2012-07-11 20:15:00