Átigazolás

Andy Carrollt vinné az AC Milan

Kölcsönvenné az FC Liverpool játékosát, Andy Carrollt az AC Milan. A 23 éves csatár az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével felkeltette az olaszok figyelmét.

A The Sun című bulvárlap szerint Pier Silvio Berlusconinak megtetszett Andy Carroll játéka. Az FC Liverpool csatára az angol válogatottban nyújtott teljesítményével keltette fel Silvio Berlusconi fiának figyelmét.

"Új korszak kezdődik az AC Milannál - mondta a milánói klub tulajdonosának fia. - Fiatalítani fogunk, de eközben hűek maradunk a klub hagyományaihoz. Továbbra is lesznek sztárjaink, de nagyon tetszett Carroll játéka az Eb-n, különösen a svédek elleni fejes gólja volt meggyőző."

Andy Carroll, Liverpool

Olasz értesülések szerint Silvio Berlusconit meggyőzte fia, és arra készül, hogy ajánlatot tesz a csatárért az FC Liverpoolnak. Carroll kivásárlási ára viszont 35 millió font, ami valószínűtlenné teszi, hogy a Milan azonnal megszerezze őt. Ezért az olaszok jelenleg csak kölcsönvennék a csatárt, aki úgy hírlik, nem szerepel az új liverpooli menedzser, Brendan Rodgers terveiben.

A Milan ezen a nyáron még nem termelt bevételt, Filippo Inzaghi, Clarence Seedorf, Mark van Bommel és Gennaro Gattuso is ingyen távozott.