NB I

Vlaszák Géza maradna Zalaegerszegen

Az OTP Bank Ligából kieső Zalaegerszeg együttesének rutinos kapusának sorsa napokon belül eldőlhet.

"A csapat célja természetesen nem lehet más, mint visszakerülni az élvonalba - fogalmazott velősen a rutinos portás, Vlaszák Géza. - Én személy szerint - ha itt maradok - szeretnék minél többet játszani, tudásommal minél jobb helyezéshez segíteni a Zetét és támogatni, biztatni, bátorítani a fiatalokat! Sokat köszönhetek ennek a klubnak, szívesen maradnék, amire meg is van az esély! Bízom benne, hogy az elkövetkező napokban bejelenthetjük ezt az örömteli hírt..."

A Nyíregyházáról hazatérő Nánási Balázs lehet az egyik fiatal, akinek bátorításra lehet szüksége, már a középpályás határozott célokkal érkezett a kék-fehérekhez.

"Szívesen jöttem vissza a ZTE-be, nagyon örültem a megkeresésnek - újságolta visszatérésének körülményeit Nánási Balázs. - A Nyíregyháza meg akart tartani, de úgy gondoltam, hogy itt sokkal jobban tudok majd fejlődni, ezêrt esett a választásom a Zalaegerszegre. Tavaly az NBII-ben alapember voltam a Szpartacusban, sokat fejlődtem, a játék is jól ment, éppen ezért nehezen hagytam ott a Szparit, de az első osztályba jutás érdekében meg kellett hoznom ezt a döntést. Személyes célom, hogy itt is alapember legyek, végig szeretném játszani a bajnokságot, szeretnék fejlődni. Egy jó közösség kialakulása és az élvonalba történő visszajutás a cél, mert a ZTE egy olyan klub, aminek óriási hagyománya van és mindenképpen az első osztályban kell szerepelnie.
 Továbbá bízom lelkes közönségünkben, hogy a második osztályban is szép számban kilátogatnak majd a meccseinkre és ugyanúgy buzdítanak bennünket, hogy aztán jövő ilyenkor a feljutást is együtt ünnepelhessük!"
- mondta a játékos a ztefc.hu-nak.