EURO 2012

Prandelli az olasz elnök levelével motiválja játékosait

megosztom

Olaszország köztársasági elnöke, Giorgio Napolitano levélben köszönte meg Cesare Prandelli szövetségi kapitánynak a labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki diadalmenetét. A tréner arra készül, hogy a ma esti döntő előtt a levél felolvasásával tüzeli játékosait.

"Mesés szavakat használt, már alig várom, hogy felolvashassam a futballistáinknak. Remélem, hogy a döntőben megfelelünk az elvárásainak. Nagyon megérintett a levele, érzem, hogy szívvel-lélekkel velünk van, de az egész torna alatt nagy támogatásban részesített minket" - nyilatkozta Prandelli.

Vasárnap a címvédő Spanyolország, illetve Olaszország játssza a 2012-es esztendő legfontosabb mérkőzését, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság döntőjét. A két csapat eddig 26-szor találkozott egymással, melyeken 8 olasz, 7 spanyol siker mellett 11 döntetlen született. A tét óriási, hiszen Spanyolország harmadszor, Olaszország pedig másodszor ülhet fel a kontinens trónjára. A találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n.

  • Spanyolország - Olaszország 2012-07-01 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom