EURO 2012

Lippi szerint 50-50 százalék mellett a spanyolok az esélyesek

Az olasz válogatottat 2006-ban világbajnoki címre vezető Marcello Lippi szerint hazájának és Spanyolországnak is 50-50 százalék esélye van az Európa-bajnoki cím elhódítására.

"Sokan kérdezték már tőlem, hogy Spanyolország-e az esélyes annak ellenére, hogy a csoportkörben 1-1-es döntetlen született a két csapat között. Erre egy paradoxonnal tudok válaszolni: Olaszországnak ugyanúgy ötven százalék esélye van a sikerre, de mégis, a spanyolok a favoritok. Nehéz mérkőzés lesz, de hiszem, hogy képesek vagyunk harcolni, és hazavinni a kupát" - nyilatkozta a szakember, és kollégáját, Cesari Prandellit is dicsérte. "A csapat folyamatosan fejlődik, mérkőzésről mérkőzésre jobbak."

Lippi jelenleg Kínában, a Guancsu Evergrande együttesénél edzősködik, az időeltolódás miatt éjjel nézi a mérkőzést. "Az ilyen 'áldozatok' nagyon boldoggá tesznek."

A 20:45-kor kezdődő találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n. 

  • Spanyolország - Olaszország 2012-07-01 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!