Strandlabdarúgó vb-selejtező

Győzelemmel kezdett a magyar válogatott a moszkvai homokon

  • MTI

A magyar strandlabdarúgó-válogatott magabiztosan 5-2-re nyert az izraeli csapat ellen a Moszkvában zajló világbajnoki selejtezőtorna első csoportmérkőzésén.

Massimiliano De Celis szövetségi edző tanítványai a gól nélküli első harmadot követően a második játékrészben Besenyei, valamint Fekete találatával vezettek, a zárófelvonásban Ughy kétszer volt eredményes, és egyszer még Besenyei is újból betalált.

Eredmény:
E csoport, 1. forduló:
Magyarország-Izrael 5-2 (0-0, 2-1, 3-1)
a magyar gólszerzők: Besenyei és Ughy 2-2, Fekete
 
A 24 résztvevő európai csapatot hat kvartettbe osztották, innen az első két helyezett automatikusan továbbjut a nyolcaddöntőbe, s hozzájuk csatlakozik még a négy legjobb harmadik is.
 
A további program:
Hétfő:
Magyarország-Bulgária 9:00
Kedd:
Magyarország-Olaszország 13:15

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!