EURO 2012

Fia szerint Del Bosque kissé ideges a döntő előtt

A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Vicente Del Bosquének családja szerint a szakember elbírja a nyomást. Vasárnap este a címvédő Spanyolország, illetve Olaszország játssza a 2012-es esztendő legfontosabb mérkőzését, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság döntőjét.

"Egy kicsit ideges, de jól van. Nem mutatja ki, mert tudja, hogy a csapat nagyon erős" - nyilatkozta Álvaro Del Bosque. A kapitány kisebbik fia szerint a Furia Roja két góllal fog győzni, az egyiket Fernando Torres, a másikat Cesc Fabregas rúgja.

"Feszült, természetesen, de a családjával nagyon nyugodt. A lényeg, hogy megnyerjük a kupát és azzal térjünk haza Spanyolországba. És így is lesz, de azért most tényleg nehéz mérkőzés vár ránk" - tette hozzá Trinidad, a szakvezető felesége.

A 20:45-kor kezdődő találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n. 

  • Spanyolország - Olaszország 2012-07-01 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!