EURO 2012

Balotelli Pelé és Ronaldo nyomába érhet

Ha Olaszország nyeri a labdarúgó Európa-bajnokságot, az azúrkékek csatára, Mario Balotelli igencsak illusztris társaságba kerülne, Pelé és a brazil Ronaldo mellett a legsikeresebb 22 éven aluli labdarúgó lenne.

Az azúrkékek csatára Pelé és a brazil Ronaldo mellett a legsikeresebb 22 éven aluli labdarúgó lehet.

A Manchester City ghánai származású csatára augusztusban tölti be 22. életévét, de már háromszoros olasz bajnok, Olasz Kupa-, Olasz Szuperkupa- és Bajnokok Ligája-győztes az Interrel, Premier League-et és FA-kupát nyert a gyárvárosiakkal, és vasárnap éjjel Eb-arannyal gazdagodhat kollekciója. Ebben az esetben a futballvilág olyan nagyjaihoz csatlakozna, mint Pelé vagy Ronaldo, akik 22 éves koruk előtt már a világ legsikeresebb labdarúgó közé tartoztak.

Pelé ennyi idősen már kétszeres világbajnok és többszörös brazil bajnok volt, Ronaldo nevéhez brazil, holland és spanyol sikerek mellett egy világbajnoki elsőség (és egy ezüstérem) fűződött.

Vasárnap este a címvédő Spanyolország, illetve Olaszország játssza a 2012-es esztendő legfontosabb mérkőzését, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság döntőjét. A két csapat eddig 26-szor találkozott egymással, melyeken 8 olasz, 7 spanyol siker mellett 11 döntetlen született. A tét óriási, hiszen Spanyolország harmadszor, Olaszország pedig másodszor ülhet fel a kontinens trónjára.

A 20:45-kor kezdődő találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n. 

  • Spanyolország - Olaszország 2012-07-01 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!