UEFA

Tbilisziben, Grúzia fővárosában játsszák a 2015-ös Szuperkupa-döntőt

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Végrehajtó Bizottságának kijevi ülésén döntés született az Európai Szuperkupa 2014-es és a 2015-ös döntőinek helyszíneiről.

A Mihail Meski Stadion Tbilisziben

Ahogy azt az európai szövetség korábban már bejelentette, kimozdítják a Szuperkupát a jólét jelképének számító Monacóból, idén rendezik utoljára a BL- és az EL-győztes - azaz a Chelsea és az Atlético Madrid - összecsapását a II. Lajos Stadionban.

2013-ban Prágában rendezik a mérkőzést, most pedig az is eldőlt, hogy 2014-ben a Cardiff City stadionjában, Walesben, 2015-ben pedig Grúzia fővárosában, Tbilisziben, a jelenleg 27 ezer férőhelyes Mihail Meski Stadionban. Egyúttal a mérkőzés dátumát is előrébb hozzák. Amennyiben megújul a FIFA versenynaptára, és az augusztus közepi időszak felszabadul, akkor oda illesztik be a Szuperkupa-finálét.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!