Premier League

Seedorf és Gallas a West Hamhez kerülhet

megosztom

Rutinos játékosokkal erősítene a Premier League újonca, a West Ham United. Sam Allardyce menedzser Clarence Seedorfot és William Gallast nézte ki magának.

Tavalyi kiesése után azonnal visszajutott a Premier League-be a West Ham United, amely szeretne ütőképes kerettel nekivágni az új idénynek. A kelet-londoni gárda menedzsere, Sam Allardyce egyelőre nem igazolt nagy nevet, de ez a közeljövőben változhat. Elsőként William Gallas kerülhet a csapathoz, ugyanis a Tottenham már nem tart igényt a francia védőre. A 34 éves hátvédről elsősorban borsós fizetése miatt mondana le a Spurs, Allardyce pedig örömmel átvenné a játékost.

Clarence Seedorf, Hollandia

A gall bekk mellett Clarence Seedorffal szemez a West Ham főnöke, aki évek óta nagy tisztelője a holland játékmesternek. A 36 éves játékos biztosan elhagyja az AC Milant, ahol tíz évet töltött, és a hírek szerint a Premier League-ben szeretné folytatni karrierjét.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom