Átigazolás

Redknapp szerint Modric bárhol kiválóan játszana, és távozik is a Tottenhamtől

  • MTI
megosztom

Harry Redknapp korábbi vezetőedző nem tartja valószínűnek, hogy a horvát válogatott Luka Modric a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál marad.

"Láthattuk az Európa-bajnokságon, minden kétséget kizáróan bármelyik együttesben kiválóan tud játszani. A Tottenham számára óriási veszteség lenne a távozása, mert pótolhatatlan, de az érte kapott összegből akár három-négy játékost is vehetne a klub" - mondta a 65 éves tréner, akit két hete menesztettek a londoni csapattól.

A 26 éves középpályás a horvát válogatottal a csoportkörben búcsúzott a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom