Karrier

Klose a vb-n is ott akar lenni

megosztom

A német válogatott támadója már a 35. életévét tapossa, de ennek ellenére úgy tervezi, hogy a 2014-es brazíliai világbajnokságig még folytatja a labdarúgást.

Klose még érzi magát öregnek, ott akar lenni a vb-n

Miroslav Klose a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon 121. alkalommal ölthette magára a nemzeti válogatott szerelését, a Lazio csatára a görögök elleni 4-2-re megnyert találkozón gólt is szerzett.

A német válogatott gólvágója a Bildnek nyilatkozva elmondta, nem tervezi, hogy visszavonulna a Nationalelftől, sőt, a két év múlva esedékes vb-n is szeretné képviselné hazáját.

"Reménykedtem benne, hogy sikerül megnyernünk az Európa-bajnokságot. Fel kell dolgoznom a csalódást" - mondta a napilapnak Klose, aki a jövőjéről is beszélt. "Nem fogom abbahagyni, most úgy érzem, hogy még két évig fogok a nemzeti csapatban játszani. Korábban eldöntöttem magamban: elmegyek az Eb-re, és meglátjuk mi történik. Egészséges és fitt vagyok, nincs akadálya, hogy a vb-n is ott legyek". 

Klose már csak négy gólra van Gerd Müller gólrekordjától a német válogatottban, a Nemzet Bombázója 68 alkalommal volt eredményes a Nationalelf színeiben. Klose Müllerrel holtversenyben jelenleg a vb-k történetének második legeredményesebb gólszerzője (14), az első helyen a brazil Ronaldo áll 15 találattal.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom