London 2012

Gareth Bale sem lesz ott az olimpián

A Tottenham Hostpur walesi játékosa hát és derék problémái miatt lesz kénytelen kihagyni az ötkarikás játékokat.

Gareth Bale érzékeny veszteség az aranyra pályázó briteknek

Az Associated Press hírügynökség jelentése szerint ismét jelentkezett a szélsőnél már korábban is tapasztalt hátsérülés, ami miatt  nem játszhat majd a brit együttesben a három és fél hét múlva kezdődő olimpián sem.

Mivel a Premier League rajtjáig is csak hét hét van hátra, orvosai tanácsára Bale lemondta a szereplést, a döntést pedig már közölte is Stuart Pearce szövetségi kapitánnyal.

Bale kiválásával Ryan Giggs, Craig Bellamy és Aaron Ramsey képviseli majd Walest a brit olimpiai csapatban, amely Szenegállal, Uruguayjal és az Egyesült Arab Emírségekkel szerepel majd egy csoportban.

Korábban a gárda már 'elveszített' egy sztárt, Pearce ugyanis a szurkolók akaratának ellentmondva kihagyta a csapatból David Beckhamet.

A brit csapat hivatalos kerethirdetésére a jövő hét második felében kerülhet sor.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!