NB I

A Rákóczi megegyezett Waltner Róberttel

megosztom

Szóbeli megállapodást kötött a Kaposvári Rákóczi és Waltner Róbert, a felek várhatóak hétfőn a papírokat is aláírják.

A 34 esztendős támadó az elmúlt három évben az osztrák Bundesligában szereplő Mattersburg csapatát erősítette, de lejáró szerződését nem hosszabbították meg, így hazatér.

Habár anyagilag voltak kedvezőbb ajánlatai a korábbi magyar gólkirálynak, családi okok miatt a somogyiakhoz igazol. Waltner Kaposváron élő édesapja ugyanis betegséggel küszködik.

Waltner kaposvári nevelés, 1997-ben az akkor NB II-es csapatból igazolt el a Videotonhoz, majd megfordult a többek között a Zalaegerszegben, a Vasasban, az Újpestben, a Boca Juniorsban és a Anorthoszisz Famagusztában is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom