Serie A

Pirlo miatt büszkélkedik a Juve igazgatója

Van mire szerénynek lennie Giuseppe Marottának. A Juventus általános igazgatója karrierje legjobb húzásának nevezte Andrea Pirlo megszerzését.

Talán már verik a fejüket a falba az AC Milan vezetői, hiszen tavaly nem ajánlottak új szerződést Andrea Pirlónak. A középpályás tíz évet húzott le a San Siróban, ám miután nem marasztalták a Juventushoz igazolt. A 33 éves klasszis pazar teljesítményt nyújtott Torinóban, bajnoki címet nyert a csapattal és a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon is az olasz válogatott vezéregyéniségeként tündököl. A Juventus vezetői természetesen egymás vállát veregetik a tavaly nyári ügylet miatt, az általános igazgató, Giuseppe Marotta különösen büszke magára.

Andrea Pirlo, Juventus

"Karrierem legjobb húzása volt Pirlo megszerzése - fogalmazott Marotta a RAI televíziónak. - Bizonyos esetekben mellénk áll a szerencse, így volt ez 2009-ben is, amikor Antonio Cassanót a Sampdoriához vittem. Pirlo szuperklasszis teljesítményt nyújtott az első idényében a Juventusnál és szerintem a következő szezonban is kiváló lesz. A hozzá hasonló sztárok értékét lehetetlen meghatározni."

Pirlót még kétéves szerződés köti a Juventushoz.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!